Pals Speeltoestellen - Als kwaliteit belangrijk is !
0
Winkelwagen
€ 0,00

Schommel kopen?

Schommelen heeft een ontspannende en kalmerende werking op het lichaam, geest en ziel
Schommelen geeft een rustgevend gevoel, even speels je hoofd leegmaken op de schommel of relaxen op een dreamliner schommel. 
Naast dat schommelen heerlijk is om te doen, is het voor kinderen ook goed voor de ontwikkeling. Kinderen gebruiken veel spieren tijdens het schommelen. 

Bij Pals Speeltoestellen vind u de mooiste schommel, schommelzitje, babyschommel of relaxschommel tegen een aantrekkelijke prijs ! 
Ons groot assortiment bestaat uit: schommeltoestellen, aanbouwschommels, luxe design boogschommels en schommelpalen.
Ook voor een mooi assortiment schommelzitjes, babyschommels en relaxschommels is bij Pals Speeltoestellen vast iets te vinden dat aansluit bij uw schommel.

Waar op letten bij aankoop van een schommel?
Als je een schommel wilt gaan kopen is het goed om te letten op de volgende zaken:

Materiaal
Houten schommels, schommeltoestellen of apenbrug-schommel
De meeste gangbare schommel is vaak gemaakt van hout. Hout is een natuurproduct wat zich goed leent voor het maken van een klassiek model schommel.
In houten schommels is een ruime keuze te vinden in schommel modellen en gebruikte houtsoorten, zoals duurzaam geimpregneerd vurenhout, douglas- en robinia-hout.
De Robinia houten schommels geven een mooie eigentijdse natuurlijke uitstraling. Daarbij komt dat een Robinia schommel nagenoeg onverslijtbaar is, waardoor deze schommels ook vaak worden toegepast op openbare speelplaatsen.

Metalen schommels, schommelpalen en boogschommels
Naast het ruime assortiment houten schommels, leveren wij steeds vaker de stalen schommelpaal modellen en de boogschommels.
De boogschommel of schommelpaal zijn vaak eenvoudig als schommel in een tuinontwerp op te nemen, waardoor een dergelijk schommeltoestel langdurig kan worden gebruikt.
Boogschommels zij zowel leverbaar in gegalvaniseerd staal en in duurzaam INOX 316
De schommelpalen en boogschommels zijn zowel leverbaar voor particulier gebruik als voor gebruik op openbare speelplaasten.

Ruimte
Om een veilige schommel opstelling te maken is de obstakelvrije ruimte van het schommeltoestel belangrijk
Een gemiddelde schommel heeft aan voor en achterzijde van het schommeltoestel 3 tot 4 meter nodig (dit is o.a. afhankelijk van de schommeltoestel hoogte).
Voor een schommeltoestel één schommelzitje heeft men doorgaands genoeg aan aan breedte van 180cm, Voor elk schommelzitje wat er extra naast komt te hangen is er ongeveer 100cm extra aan breedte nodig voor de schommel opstelling.
Om tuinruimte te besparen kan eventueel worden gekenen of er mogelijkheden zijn voor een aanbouwschommel (Bijvoorbeeld tegen een muur)
De meest ruimte besparende schommel is de muurschommel, deze schommel kan echter alleen worden toegepast als kinderschommel en als de muur waaraan de schommelconstuctie komt te hangen voldoende constructief sterk is.
Daarnaast zijn de topswing boogschommel en de schommelpalen ook een ruimte besparende oplossing.

Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid van schommels, schommelzitjes en speeltoestellen is bij Pals Speeltoestellen het belangrijkste. Een schommel die u kunt vinden in ons assortiment speeltoestellen voldoet ruimschoots aan de Nederlandse veiligheidsnormen en kwaliteitseisen voor een duurzaam speeltoestel.

Schommelzitjes
Nadat u een schommel heeft gekozen, is het kiezen van een goed passend schommelzitje niet onbelangrijk.
Wij hebben een ruim assortiment schommelzitjes zoals bijvoorbeeld: babyschommels, peuterschommels, kunststof schommelzitjes, rubber schommeltjes, houten schommelplanken en nestschommels.
Er zijn zelfs schommelzitjes die je kunt gebruiken als babyzitje en die later om te bouwen zijn tot een regulier zitje. 
Naast de standaard schommelzitjes zijn er ook vele andere schommelaccesoires zoals een boeibalschommel, schotelschommel en nestschommel mogelijk.

Voor meer info over onze schommels download hier de schommel brocure


Weergave:
 


Bezig met laden...
Apenbrug-schommel
De apenbrug is een klimrek, schommel met klimnet of klimwand en duikelrek in een speeltoestel.
545,00 incl. btw
boogschommel
Boogschommel - Luxe eigentijdse design schommelpaal en is mooi van vorm en neemt weinig ruimte in beslag.
835,00 incl. btw
Configureer zelf uw schommel Fleur
Schommel Fleur in vele varianten zelf samen te stellen. Compleet met schommelhaken en montage materiaal. Het schommelzitje is naar keuze bij te bestellen
20,00 85,00 incl. btw
RelaxSchommel
Dreamliner schommelstoel. Beleef het ultieme ontspannen in de dreamliner schommelstoel of de dreamliner relaxschommel. Nu met GRATiS 2 schommelhaken
329,00 incl. btw
wipkip-Veerdier
Wipkip - veerbeest van massief HDPE 19 mm. Zitvlak ca 310 x 190 mm. Zitvlak ca 500 mm boven de grond. Gekeurd op 100 kg belastbaar gewicht
300,00 389,00 incl. btw

Ons Adres

Pals Speeltoestellen
Schoenmakerij 10
4762AS Zevenbergen
gsm. 06 18353672
info@speelkasteel.nl
KvK Breda nr: 18132494
BTW nr: NL 817618685.B01

Openingstijden:

7 dagen per week bereikbaar via:
0618353672  / 0031 168320487 of via info@speelkasteel.nl

U kunt bij ons terecht na telefonische afspraak.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop